Meeneemsoep!

Taratata! De Lunchzaak presenteert vanaf 1 september Meeneemsoep. Supervers, mega gezond en geweldig gemakkelijk. Hup, zo uit de attaché-koffer in het pannetje thuis. Met van die heerlijke krakend vers afgebakken broodjes en huisgemaakte smeersels. Hoef jij je eens een keer niet druk te maken over die altijd terugkerende lastige vraag: ‘wat eten we nu weer, vandaag?’. Dat verzint de Lunchzaak wel voor je. Afgesproken?

Ja, vertel!!

Nou, het is heel simpel eigenlijk. Meld je aan voor onze Whatsapp groep ‘ De Soepgroep’. Daarin wordt dagelijks vermeld welke soepen je mee kunt nemen. Welke smeersels. Welk brood. Vervolgens kun je je bestelling in de groep plaatsen met de datum en het tijdstip van afhalen. Komt het helemaal piekfijn in orde allemaal. Ha, easy does it, lieve soeplovers! Trouwens, houd je niet van ongevraagde berichten en mededelingen, dan kun je in de instellingen van de Soepgroep de meldingen uitzetten.

Ennuh, je kunt die fantastische soep ook lekker in de Lunchzaak op komen peuzelen, tuurlijk. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-18.00.

 

Kost dat dan?

Halve liter supersoep: 5,00

Liter supersoep: 8,50

Krakend vers brood (voor iets van 2 personen) met vier smeersels: 8,00

Huisgemaakte kaasstengel: 2,50